Ik ben Marlou

Al ruim 6 jaar help ik zzp’ers en mkb-bedrijven om mede dankzij hun marketing de #1 in hun branche te worden. 

Hoe? Met een creatieve aanpak die gebaseerd is op onderzoek, marketingtrends, neuromarketing en beïnvloedingspsychologie.

Misschien is dit interessant voor je...

Gratis Neuro Nuggets

5 dagen lang, elke dag een breinsnack van maximaal 5 minuten waarmee jij direct aan de slag kunt gaan om jouw marketing te optimaliseren.

Blogs

Interessante - al zeg ik het zelf - blogs over (neuro)marketing, beïnvloedingspsychologie en mijn visie op marketingtrends en -ontwikkelingen.

Over Marlou

Benieuwd wie ik ben en waar ik vandaan kom? Ik deel je graag meer over mijn achtergrond, voor wie ik o.a. werk en een paar random feitjes.

Strategisch Marketing Partner

Heb jij het huidige marketinglevel uitgespeeld, maar voel je dat het plafond nog lang niet is bereikt van wat er mogelijk is?

Marketing Manager on demand

Speciaal voor bedrijven die een intensieve samenwerking willen aangaan en al één of meerdere teamleden of werknemers hebben.

Trainingen

Vergroot jouw marketingkennis of dat van jouw medewerkers. Ik bied diverse trainingen aan over (neuro)marketing zodat je de kennis in huis hebt en het niet hoeft uit te besteden.

5 Neuro Nuggets

5 dagen lang, elke dag een breinsnack van maximaal 5 minuten. Leer jouw ideale klant op een dieper niveau kennen waardoor ze zonder twijfel ja zeggen tegen jouw aanbod. 

5 Neuro Nuggets

Leer jouw ideale klant op een dieper niveau kennen waardoor je ze zonder twijfel ja laat zeggen tegen jouw aanbod. Hoe? Met vijf dagen lang, elke dag een breinsnack van maximaal 5 minuten.