fbpx

MARKETING TRAINING, ONLINE OF OFFLINE

Wil je leren hoe je online marketing effectief en efficiënt inzet voor jouw bedrijf? Voor het maximale resultaat? Wij kunnen het je leren! Je kiest zelf welke optie het beste bij jou past.

OEFENEN, OEFENEN

EN NIET ALLEEN MAAR WEBINARS KIJKEN

Online marketing leer je niet door eindeloos veel webinars te kijken en artikelen te lezen. Online marketing leer je door wat je leest en ziet ook echt in de praktijk te brengen. 

Daar zijn onze trainingen, online en offline ook op gericht. Theorie & praktijk. 
De één kan niet zonder het ander en je leert het beste door… Te doen!

Je kunt bij Your Marketing Minds kiezen voor een online training of voor een 1-op-1 workshop, online of offline. Voor ieder wat wils 😉 

OP WELKE MANIER LEER JIJ HET BESTE?

KIES DE MANIER DIE BIJ JOU PAST!

Instagram workshop

MARKETING TRAINING

Vind je het fijn als iemand met je meekijkt? Lekker één of meerdere dagdelen knallen en stappen zetten? Dan is de marketing training iets voor jou. Ik geef trainingen in o.a. social media marketing, e-mailmarketing en adverteren op Facebook/Instagram. 

ONLINE TRAINING FACEBOOK ADS

Wil je het liefst direct aan de slag? Theorie en praktijk direct met elkaar combineren wanneer jou het uitkomt? Dan is de Facebook Advertentie Training iets voor jou! In een paar modules neem ik je stap voor stap mee zodat jij maximaal resultaat gaat behalen!

TWIJFEL JE NOG?

WIJ GEVEN JE GRAAG ADVIES!

Het is niet altijd even makkelijk om te bepalen wat er het beste bij jouw wensen past. Een 1-op-1 workshop, een online training of misschien toch het uitbesteden van je online marketing. 

Neem vooral contact met ons op als je twijfelt. Wij geven altijd eerlijk advies op basis van jouw situatie. 

Samen gaan we voor het beste resultaat! 

WAT ANDEREN OVER ONZE TRAININGEN ZEGGEN

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen over het volgen van een online of offline training in marketing? Wij beantwoorden je vragen op werkdagen binnen 24u! 

Your Marketing Minds draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches