Marketing training

Vergroot jouw marketingkennis of dat van jouw medewerkers. 

Met training en begeleiding die verder gaat dan alleen kennis delen.

Training en begeleiding op maat

Met mijn trainingen en begeleiding op maat leer ik jou, of jouw medewerkers, vanuit mijn jarenlange ervaring in online marketing hoe er met minder moeite, meer resultaat wordt behaald. Dit kan het totale marketingpakket zijn, maar ook losse onderdelen zoals adverteren, e-mailmarketing, SEO of jouw marketing van A tot Z neuromarketing proof maken. 

Oké. Misschien kost het in het begin iets meer moeite en tijd omdat sommige dingen nieuw zijn. Daarna wordt het echt makkelijker én leuker. 

Om deze reden geef ik geen losse trainingen. Een training wordt altijd gevolgd door begeleiding. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een meeting. Maar er is ook meer intensieve begeleiding mogelijk waarbij er voor een langere periode vragen gesteld kunnen worden en we nog een bepaald aantal meetings hebben. Dit bespreken we allemaal tijdens een kennismaking en wordt afgestemd op jouw wensen en doelen.

REVIEWS

De mogelijkheden

Alle opties zijn los van elkaar of als combinatie mogelijk. Op zoek naar iets anders? Neem contact op voor de mogelijkheden.

01

Inspelen op het onbewuste brein

Wist je dat iedereen 99,99% van de keuzes onbewust maakt en vanuit hun onbewuste reageert?. Jouw ideale klant dus ook. Daarom is het zo belangrijk dat jij (of jouw medewerkers) weten hoe het onbewuste brein werkt en hoe ze daarop kunnen inspelen. 

Deze training kan zich richten op de (online) marketing, maar ook op sales of op online/offline klantcontact. Van potentiële klanten, klant maken tot van ontevreden klanten, tevreden klanten maken. 

De mogelijkheden zijn eindeloos op het gebied van beïnvloedingspsychologie en neuromarketing.

02

Succesvol adverteren op Facebook & Instagram

Op dit moment voelt het alsof je geld door de wc aan het spoelen bent met adverteren. Er gaat wel geld in, maar er komt weinig tot geen geld uit. Jij weet niet meer aan welke knoppen je moet draaien om jouw advertenties succesvol te maken. 

En twijfelt ook of alles wel goed staat ingesteld. Tijdens een training deel ik al mijn kennis en gaan we samen aan de slag met het verbeteren van jouw campagne(s). Van instellingen tot advertentietekst tot doelgroep tot de landingspagina. Deze training is altijd inclusief begeleiding, zodat je ook leert hoe je het beste jouw advertenties kunt optimaliseren.

03

Converterende mailfunnels

Je weet dat e-mailmarketing belangrijk is. Toch doe je er nog weinig tot niets mee of heb je geen idee hoe jouw mailfunnels presteren. Ook heb je het idee dat er veel meer kansen en mogelijkheden zijn. Tijdens een training neem ik je mee door het hele systeem en de mogelijkheden. We gaan niet alleen aan de slag met de technische kant van ActiveCampaign/Mailblue, maar we zoomen ook in op de inhoud van de e-mails, sterke onderwerpregels en hoe je op basis van cijfers optimaliseert. 

04

LinkedIn marketing

De kracht van LinkedIn wordt vaak onderschat, zowel door zzp’ers als bedrijven met medewerkers. Een professioneel ingericht profiel, krachtige posts en goede opvolging zorgen voor meer naamsbekendheid, een sterkere positionering en meer klanten.

En wat dacht je van employer branding via LinkedIn? 

 Tijdens een training zoomen we in op al deze aspecten en gaan we actief aan de slag zodat LinkedIn echt voor jou gaat werken.

Staat de training waar jij naar op zoek bent er niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

“Deze kanjer had mij veel geld ‘afhandig’ kunnen maken door een advertentietraject voor te stellen. In plaats daarvan hebben we samen in één gesprek een compleet nieuw product bedacht en van een ‘simpel’ boek een belevenis gemaakt.” 

- Louise van den Broek | Moments in Life

FAQ

Staat je vraag er niet tussen? Ik beantwoord hem graag per e-mail of we plannen een vrijblijvend gesprek in.

Waar vindt de training plaats?

De training kan online via Zoom plaatsvinden of op locatie. Dit bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek. 

Alle trainingen zijn op maat. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we welke training geschikt is, wat het huidige kennisniveau is en wat de wensen en doelen zijn. Op basis daarvan weet ik of een dagdeel voldoende is of dat er 1 of meerdere dagen nodig zijn. 

Ja. Je krijgt na de training altijd een samenvatting van de belangrijkste kennis en actiepunten. Is de training via zoom in plaats van op locatie, dan krijg je de opname toegestuurd. Tijdens de training gaan we altijd praktisch aan de slag, zodat de theorie meteen in de praktijk wordt gebracht. Hierdoor blijft de theorie ook beter hangen. 

Ja. Vanuit jarenlange ervaring weet ik dat de meeste vragen komen wanneer de opgedane kennis na de training in de praktijk wordt gebracht en er op deze manier het beste resultaat wordt behaald. We bespreken tijdens de kennismaking wat er na de training nodig is aan begeleiding. Dit kan een eenmalig contactmoment zijn tot een meer intensieve en langdurige begeleiding. Mocht achteraf blijken dat er meer begeleiding nodig is, dan kan dit besproken worden. 

Jazeker. Hiervoor mag je contact met mij opnemen met daarin jouw vraag. Ik heb ervoor gekozen om dit niet apart op mijn website te vermelden omdat het niet mijn core-business is. Leuk vind ik het wel!

Staat je vraag er niet tussen? Ik beantwoord hem graag per e-mail of we plannen een vrijblijvend gesprek in.

5 Neuro Nuggets

Leer jouw ideale klant op een dieper niveau kennen waardoor je ze zonder twijfel ja laat zeggen tegen jouw aanbod. Hoe? Met vijf dagen lang, elke dag een breinsnack van maximaal 5 minuten.