Strategisch Marketing Partner

Het huidige marketinglevel heb je meerdere keren uitgespeeld. Het is tijd voor genius level marketing waardoor jouw ideale klant niet anders kan dan ‘JA’ zeggen tegen jou.  

Je draait al een mooie omzet met jouw bedrijf, maar voelt aan alles dat jouw limiet nog niet is bereikt. Er is oneindig veel ruimte voor meer impact, meer klanten, meer naamsbekendheid en meer omzet. 

De standaard templates en trucjes zijn al regelmatig als tactiek gebruikt. Die gaan niet helpen om dat genius level te bereiken. Het is tijd voor strategische marketing die past bij jouw doelen en ambities. Die zorgt voor meer impact met minder moeite. 

De keuze is aan jou.

Je mist de helikopterview over jouw marketing. Daardoor laat je kansen liggen.

Er worden berichten op social media geplaatst. Mensen krijgen automatisch een aantal e-mails nadat ze een weggever aanvragen. Regelmatig draait er een online advertentie. Misschien geef je webinars of challenges. Er worden upsells gedaan. En toch stijgt de omzet niet zo hard als je wilt.  

Hoe dan?! 

Alle losse marketing onderdelen werken okay-ish of zelfs goed los van elkaar, maar ze werken niet goed genoeg samen. Spelen niet in op het onbewuste en raken jouw ideale klant niet op een dieper niveau. Daardoor kom je niet meer verder naar het volgende level. Dat frustreert enorm. Dat snap ik. 

Wat jij op dit moment mist, is een marketing partner met helikopterview die alles overziet, samenbrengt, laat uitvoeren of daarin zelf meehelpt, optimaliseert en adviseert over opschalen. 

Marlou is kundig, direct in communicatie en levert wat ze belooft. Ze houdt me scherp en daarom vind ik het fijn om met haar te sparren over mijn business.”

– Annemieke (Spiegelei Communicatie)

Strategie, uitvoering & optimalisatie

Strategie

Ik duik in het onbewuste van jouw ideale klant. We nemen samen jouw aanbod en prijzen onder de loep. Daarna ga ik aan de slag met een Genius Level Marketingstrategie. Geen eindeloos gebla-bla. Geen templates. Geen trucjes. Elke marketingstrategie wordt op maat gemaakt voor het beste resultaat. Heb je al een marketingstrategie liggen? Dan kan ik die finetunen met onder andere neuromarketing en beïnvloedingspsychologie. 

Uitvoering

Ik ontwikkel geen marketingstrategieën om ze daarna te laten verstoffen in een kast of te verdwijnen in jouw Google Drive. Heb je een team? Dan zorg ik ervoor dat zij weten wat ze moeten doen. Geen team of missen er experts? Dan kan ik op bepaalde vlakken de uitvoering op mij nemen of ik schakel in overleg met jou één van mijn partners in. Stuk voor stuk experts in hun vakgebied met jarenlange ervaring. 

Optimalisatie

De (marketing)wereld blijft in beweging en dat geldt ook voor jouw bedrijf en marketingstrategie. Jij hoeft je geen zorgen te maken over cijfers. Die check ik en op basis daarvan wordt er geoptimaliseerd en opgeschaald. Als strategische rechterhand denk ik mee over de toekomst, acties en experts die daarvoor nodig zijn. Marketing stopt nooit. Stilstand is achteruitgang en jij wilt jouw concurrenten altijd een level voor blijven. Toch? 

marketing strategieën bedacht
0 +

REVIEWS

7 stappen naar Genius Level Marketing

01

Kick-off meeting

We starten met een kick-off meeting waarin ik alles vraag wat er te vragen valt over jouw bedrijf. 

02

Klantgesprekken

Ik start met het analyseren van klantgesprekken, e-mails, posts, etc. Zo leer ik het onbewuste van jouw klant kennen. Dat neem ik mee in de marketingstrategie. 

03

Ontwikkeling

Ik zet een nieuwe marketingstrategie op of finetune de oude. In plaats van alles moeilijker en ingewikkelder te maken, maken we het makkelijker, slimmer en winstgevender. 

04

Check-in meeting

Tijdens een meeting bespreken we de marketingstrategie zodat we zeker weten dat onze neuzen dezelfde kant op staan. Ook bespreken we wie wat gaat uitvoeren en of ik nog extra experts erbij moet zoeken. 

05

Deadlines

Ik zorg ervoor dat het team wordt aangestuurd, deadlines worden gehaald en de marketing niet meer staat als een huis, maar als een luxe villa. Het team kan mij tussendoor makkelijk en snel bereiken via Whatsapp of e-mail. 

06

Marketing status

Maandelijks hebben we een meeting om de marketingstatus te bespreken en te kijken of we op koers liggen. Heb je een nieuw idee? Dan kijken we of en hoe dit er tussen past en wat daarvoor nodig is. 

07

Cijfers analyseren en optimalisatie

Ik zorg ervoor dat cijfers worden bijgehouden en geef tussendoor al bij de juiste persoon aan wanneer er iets geoptimaliseerd moet worden. Of ik bespreek mogelijke kansen tot opschalen met jou. 

"Marlou verplaatst zich tijdens onze sessies helemaal in mijn business en mijn ideale klant. Ze gebruikt haar kennis zodat we de juiste beslissingen kunnen maken."

- Renee Boelaars (Carrière coach)

Wat kan je verwachten van mij als marketing partner?

Een unieke marketingstrategie

Jouw marketingstrategie wordt one of a kind. Geen standaard templates en trucjes, maar een unieke, creatieve marketingstrategie die doordrenkt is van beïnvloedingspsychologie waardoor jouw ideale klant zonder twijfel voor jou kiest in plaats van voor je concurrent. 

Je bespaart tijd en energie

Jij hoeft niet meer alleen na te denken over jouw marketingstrategie en beslissingen te nemen. Door mijn jarenlange kennis en ervaring houden we het simpel, maar doeltreffend. Ik behoud de helikopterview en stuur experts aan, zodat jij focus houdt op jouw aanbod.

Eerlijk, direct en snel

Ik heb een kritische blik, geef eerlijk advies en directe feedback. Soms wil je iets misschien niet horen, maar is het wel nodig. Tijdens het traject staat snel en persoonlijk contact centraal. Je kunt mij makkelijk bereiken via Whatsapp of e-mail.  

“Marlou is een enthousiaste en gedreven, bloedeerlijke online strateeg. En dat is wat je nodig hebt als je online meer impact wilt maken.

- Marianne Canters (Tekstgericht)

Ga jij voor genius? De keuze is aan jou.

Dit strategisch marketing traject is beschikbaar voor 5 ondernemers per keer zodat de kwaliteit en snelheid gewaarborgd wordt. De minimale termijn van het traject is 6 maanden. Daarna is maandelijks verlengen mogelijk. 

Binnen dit traject zijn er verschillende opties mogelijk die ik graag tijdens een kennismakingsgesprek toelicht. Samen kijken we wat het beste bij jou past. De eerste maand investeer je alleen in de marketingstrategie. De overige 5 maanden begint de investering vanaf 550,- per maand exclusief btw. 

Laten we kennismaken👇

FAQ

Staat je vraag er niet tussen? Ik beantwoord hem graag per e-mail of we plannen een vrijblijvend gesprek in.

Waarom is een traject minimaal 6 maanden?

Genius Level Marketing is geen sprint, maar een marathon. Verwacht je quick fixes en gouden bergen binnen een maand, dan ben je bij mij niet aan het goede adres. Vanuit meer dan 8 jaar ervaring, weet ik dat er minimaal 6 maanden nodig zijn om alles goed uit te denken, uit te (laten) voeren, te optimaliseren en opschalen. Ik wil dat jij het maximale resultaat behaalt en daar is dit voor nodig.

In elk geval niet de standaard ‘trucjes’ van Cialdini. We gaan samen echt een laag dieper. Als HBO beïnvloedingspsycholoog weet ik hoe we erachter komen hoe jouw ideale klant onbewust denkt en hoe we daarop kunnen inspelen. Ben je bang dat we gaan manipuleren? Dat hoeft niet. Jouw ideale klant is namelijk al onbewust of bewust op zoek naar wat jij aanbied, alleen moet diegene wel overtuigd worden dat hij bij jou moet zijn en niet bij de concurrent.

Je bent niet verplicht om een marketingstrategie af te nemen. Heb je al een marketingstrategie liggen, dan vraag ik je om mij die toe te sturen na het kennismakingsgesprek. Ik bekijk of we die marketingstrategie als basis kunnen gebruiken. Wanneer dat het geval is, dan is de investering lager dan wanneer er een compleet nieuwe marketingstrategie gemaakt moet worden.

Dit is afhankelijk van wat er al ligt, welke marketingactiviteiten er allemaal in terug moeten komen en de hoeveelheid data. De investering voor een volledig nieuwe marketingstrategie start vanaf 1.750,- exclusief btw.  Ligt er al een marketingstrategie, maar moet deze gefinetuned worden? Dan start de investering vanaf 750,- exclusief btw.

Ik heb jarenlange ervaring in e-mailmarketing, online adverteren en teksten schrijven. Dit kan ik volledig of deels oppakken indien hier nog geen (geschikte) teamleden voor zijn.

Wanneer jij (nog) niet de juiste mensen in jouw team hebt, dan ga ik op zoek naar deze mensen. Ik heb diverse marketing partners die allemaal hun eigen expertise hebben. Denk aan tekstschrijvers, technische VA’s, webbouwers en vormgevers. Moet ik om wat voor reden dan ook buiten mijn eigen bubbel zoeken, dan voer ik de eerste gesprekken om het kaf van het koren te scheiden

Vanuit mijn ervaring uit vorige samenwerkingen waarbij de ondernemer samenwerkte met een Online Business Manager, bleek mijn aansturing nog steeds nodig. Anders creëer je hetzelfde probleem als met dat ‘bel-spelletje’ van vroeger. Ik geef iets door aan de Online Business Manager, diegene geeft het weer door aan een teamlid en zo gaat er vaak informatie verloren of wordt het verkeerd geïnterpreteerd.

Staat je vraag er niet tussen? Ik beantwoord hem graag per e-mail of we plannen een vrijblijvend gesprek in.

5 Neuro Nuggets

Leer jouw ideale klant op een dieper niveau kennen waardoor je ze zonder twijfel ja laat zeggen tegen jouw aanbod. Hoe? Met vijf dagen lang, elke dag een breinsnack van maximaal 5 minuten.