Samenwerken

Investeer in bedrijfsgroei

Ben jij er klaar voor om te investeren in jouw marketing en dus ook meer omzet (en winst) te realiseren?

Voordelen van samenwerken

Je bespaart tijd

Ik neem samen met mijn team de online marketing voor jou uit handen waardoor jij tijd bespaart en meer tijd hebt voor andere zaken.

Meer klanten en omzet

Door jouw online marketing stevig neer te zetten en te blijven optimaliseren, krijg je meer leads, klanten en omzet.

Geen stress meer

Je hebt geen stress meer over jouw online marketing en het feit dat je er continue mee bezig moet zijn. Dit wordt nu voor je gedaan!

Hoe ziet zo'n samenwerking eruit?

Elke samenwerking ziet er anders uit en wordt volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Voordat we een samenwerking aangaan, plannen we eerst een gesprek in om te bepalen wat jij graag wilt uitbesteden en of ik daar de juiste persoon voor ben. 

Er kan gekozen worden voor een samenwerking waarbij ik samen met mijn team wekelijks, maandelijks of per kwartaal voor jou aan de slag ga. 

We bespreken ook hoe vaak we de samenwerking evalueren, zodat het voor zowel jou als mij een prettige samenwerking is waar het maximale resultaat uit wordt gehaald.

Is een samenwerking iets voor jou?

Wanneer jij er klaar voor bent om te focussen en te investeren in jouw bedrijf, dan is een samenwerking iets voor jou. 

Een samenwerking zorgt ervoor dat jij meer tijd hebt voor klanten en het ontwikkelen van nieuwe diensten en/of producten. 

Terwijl je dit doet, wordt er door mij en mijn team voor gezorgd dat er nieuwe leads & klanten binnengehaald worden voor jouw bedrijf door middel van online marketing.

Hey! Ik ben Marlou

 

Na een aantal jaren steeds voor één bedrijf gewerkt te hebben, besloot ik om mijn eigen bedrijf te starten. Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om zichtbaar te worden, zijn en blijven op een manier die bij hen past. Alleen dan kun je als ondernemer meer klanten en omzet realiseren.

Mijn hoofd staat nooit stil en ik loop over van de creatieve ideeën voor diverse soorten bedrijven. Waar ik mij voornamelijk op de marketing strategieën richt, zorg ik ook nog samen met mijn team voor de uitvoer daarvan. Ik bied graag het complete pakket aan zodat ondernemers ook echt het maximale resultaat uit een samenwerking behalen. Ik ga helemaal ‘aan’ van de resultaten die het oplevert bij mijn klanten. 

Door het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van mijn marketing strategie  kon ik na 1 jaar ondernemerschap mijn eigen ‘grote-mensen-huis’ kopen.
En die financiële vrijheid gun ik iedereen!

 

marketing advies schrijven voor ondernemers

Wat klanten over mij zeggen

Veelgestelde vragen

Elk pakket wordt op maat gemaakt en afgestemd op de wensen en behoeften die jij hebt op het gebied van online marketing. De prijs van een pakket is afhankelijk van hetgeen jij graag wilt uitbesteden. Stuur een bericht om een indicatie te krijgen van de kosten.

Je kunt alles aan mij en mijn team uitbesteden op het gebied van marketing strategieën opzetten, social media marketing, e-mailmarketing, adverteren op social media & Google en contentmarketing. 

Zodra we een gesprek hebben gehad en besloten hebben om de samenwerking te starten, kan de samenwerking binnen een week van start gaan. Ik ben altijd een voorstander van zo snel mogelijk actie ondernemen zodat er zo snel mogelijk resultaat wordt behaald.

Zeker! Ik vind feedback vanuit jou ontzettend belangrijk. Wat ik vaak zie gebeuren, is dat er de eerste 2 à 3 maanden wat vaker feedbackmomenten zijn, maar dat het daarna zonder feedbackronde kan blijven doorlopen.

Het evalueren van de samenwerking is ontzettend belangrijk om maximaal resultaat uit de samenwerking te halen. Afhankelijk van de samenwerking, kies ik er altijd voor om elk kwartaal de samenwerking te evalueren.

Er wordt een overeenkomst afgesloten waarbij je in de eerste 3 maanden elk gewenst moment kunt stoppen. Daarna geldt er een opzegtermijn van een maand.