fbpx

EEN TEAM, EEN TAAK

MEET YOUR MARKETING MINDS

Facebook adverteren voor beginners

ONLINE MARKETING DIE PAST BIJ JOU & JE BEDRIJF

Dat is het uitgangspunt van ons team van Marketing Minds. Wij geloven niet in standaard templates die voor elk bedrijf worden gebruikt. Maar wel in bewezen marketingstrategieën waar wij een sausje overheen gieten zodat het echt bij jou en je bedrijf past.

Online marketing is een breed begrip. Wanneer je iemand inhuurt, dan zal diegene nooit expert zijn in álles.
Met Your Marketing Minds krijg je toegang tot een volledige marketingafdeling met enthousiaste experts.

Tijd om iedereen aan je voor te stellen! 

MARLOU

MARKETING STRATEEG & PROJECTMANAGER

De oprichter van Your Marketing Minds en het strategische brein achter de online marketing voor klanten. Een structuurgodin die ervoor zorgt dat deadlines altijd worden gehaald en jij je niet druk hoeft te maken om het aansturen van een team. Dat neemt Marlou uit handen! 

BRITTA

ONLINE ADVERTENTIE SPECIALIST

Britta is de fulltime online advertentie specialist en is continue bezig met het opzetten van advertenties voor klanten. Ook het schrijven van de advertentieteksten neemt zij op zich. Terwijl de advertenties draaien, analyseert & optimaliseert ze de advertenties voor het beste resultaat! 

LIEKE

GRAFISCH VORMGEVER

Lieke is een grafisch vormgever die zich aanpast aan jouw stijl in plaats van andersom. Zij zorgt ervoor dat jouw online & offline uitstraling matcht met de rest van de marketing zodat het maximale resultaat wordt behaald. Name it & Lieke ontwerpt het! 

ELENA

CONTENT CREATOR

Elena is onze contentcreator met oog voor tekst én beeld. Ze is een expert in het vertalen van jouw verhaal naar social media content en e-mailmarketing. Ook het inplannen van de berichten neemt zij op zich, zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken! 

SIMONE

TECHNISCH SUPPORT

Simone weet alles van online tools en de koppelingen die er gemaakt moeten worden met diverse systemen om online marketing te automatiseren.  Efficiëntie en overzicht spelen hierbij een belangrijke rol. Geen uitdaging is te gek, Simone fixt het voor je!

ROBIN

ADVERTENTIE SPECIALIST

Robin is expert op het gebied van online adverteren. Van Facebook tot aan Google Ads. Zij zorgt ervoor dat jij echt overal zichtbaar bent en meer leads & klanten aantrekt. Van opzetten van campagnes tot het analyseren & optimaliseren, Robin regelt het!

EEN KEER KENNISMAKEN?

Wanneer jij eraan toe bent om een marketingstrategie op te laten zetten, online marketing uit te besteden of een training te volgen, plan dan een kennismakingsgesprek in met Marlou. Zij denkt met je mee over de beste stap die jij nu kan zetten! 

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

We mochten een uitgebreid en gedetailleerd plan ontvangen. Het was geen standaard plan dat zo van de plank werd getrokken, maar echt geschreven voor ons bedrijf. Marlou werkt gestructureerd, reageert snel, is enthousiast en komt met leuke ideeën. Kortom: ga met je marketing aan de slag!
Laura Frissen
LAURA MAKELAARDIJ & ADVIES
Met Marlou mogen werken geeft werkelijk extra denkkracht en extra handen. Ze is een rechterhand voor je bedrijf en weet waar ze het over heeft. Ze denkt vooruit, plant alles heel goed, is transparant en kritisch. En ook fijn om mee te werken! Kortom een fijne en goede samenwerking.
Eva Ghysels
JOUW MEEDENKER

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Ik beantwoord je vraag op werkdagen binnen 24u!

Your Marketing Minds draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches