ONLINE MARKETING TRAINING

Geschikt voor jou wanneer je wilt leren hoe je online marketing inzet op een manier die bij jou past en die écht resultaat oplevert.

IK KAN DAT NIET

Kan ik niet bestaat niet in mijn wereld. En online marketing is nu eenmaal nodig voor de groei van jouw bedrijf. 

Loop jij nu vast op één van de onderstaande onderwerpen? Dan kan ik jou helpen met een op maat gemaakte 1-op-1 training op locatie of online.

Facebook adverteren workshop
Online Marketing Uitbesteden

HOE ZOU HET ZIJN ALS...


Klinkt goed toch? Een online marketing training helpt jou hierbij! 

nA EEN DAG(DEEL) KNALLEN

Tijdens de online marketing training ben ik niet alleen maar aan het woord. We gaan vooral ook direct aan de slag. Na een dag(deel) knallen op locatie of online:

succesvolle-facebook-advertenties

OVER ONS

Wij helpen al ruim 4 jaar online en offline ondernemers om meer leads en klanten te krijgen door middel van online marketing. De 1-op-1 trainingen kunnen zowel online als offline plaatsvinden. Naast deze trainingen zijn wij dagelijks bezig met het bedenken van strategieën en uitvoeren van online marketing voor ondernemers in diverse branches. 

Wij weten ook hoe frustrerend het af en toe kan zijn als iets niet gaat zoals jij het in gedachten had. Of als er weer een keer wat gewijzigd is. Maar met de juiste kennis is online marketing een leuk spel, wat je altijd wilt winnen!

Wij krijgen ontzettend veel energie van het delen van onze kennis over online marketing.

 

facebook ads

WIJ KUNNEN JE ALLES LEREN OVER...

facebook/instagram adverteren

Leer een sterke advertentiestrategie opzetten, de juiste doelgroepen kiezen, conversies, campagnes opzetten, testen & optimaliseren en nog veel meer tijdens een 1-op-1 training. 1 ding kunnen wij je garanderen: Je eerste campagne staat live als jij de deur uit loopt. 

E-MAILMARKETING

Automatiseringen uitdenken voor maximaal resultaat, campagnes versturen, formulieren maken, de technische koppelingen maken en zorgen dat er een duidelijke structuur in komt zodat jij het maximale uit
je e-mailmarketing haalt. 

SOCIAL MEDIA MARKETING

Hoe zorg je ervoor dat social media marketing ook echt wat oplevert? En hoe kom je steeds weer aan de inspiratie voor nieuwe content die jouw doelgroep aanspreekt? Wanneer moet je het dan plaatsen en welke kanalen kies je hiervoor uit? Ontdek het tijdens een training.

MARKETINGSTRATEGIE

Hoe zet je een marketingstrategie op en waar moet je allemaal op letten? Welke cijfers moet je meenemen, hoe voer je een SWOT-analyse uit en hoe verwerk je al die input tot een marketingstrategie die jij of jouw team kan uitvoeren? Wij leren het je graag! 

Wat anderen zeggen

PLAN VANDAAG NOG EEN GESPREK IN

€500

Dagdeel

Een training van een dagdeel duurt 3 uur en kan in de ochtend of middag ingepland worden. De training wordt op maat gemaakt en er wordt ook van tevoren besproken of dit haalbaar is met de onderwerpen waar jij meer over wilt leren.

€1250

DAG incl. nazorg

Een training van een dag duurt 7 uur inclusief 1 uur pauze. Daarnaast kunnen er nog 4 meetings van maximaal een half uur ingepland worden binnen 3 maanden na de training. Deze opnames krijg je achteraf ook toegestuurd. 

Veelgestelde vragen

De training is opgebouwd uit verschillende modules met video’s en tekst, die ervoor zorgen dat jij na het volgen van de training een succesvolle Facebook advertentie online hebt staan. Denk aan modules over onder andere de Facebook Business Manager, het maken van de juiste doelgroepen, het opzetten van een Facebook advertentiestrategie, het bepalen van je budget, het maken van een campagne van A tot Z en nog veel meer!

Het kennismakingsgesprek voor de training is gratis. Besluit je na het gesprek om toch geen training te boeken, dan is dat ook geen enkel probleem! 

De training kan online gegeven worden, maar wordt bij voorkeur op locatie gegeven in Venray. Mocht je de training graag op een andere locatie laten plaatsvinden, dan is dat mogelijk in overleg. Binnen een straal van 20km reken ik geen reiskosten, daarna reken ik €0,25 per kilometer. Eventuele kosten voor de externe locatie en hapjes/drankjes die genuttigd worden, zijn voor eigen rekening en zitten niet inbegrepen bij de prijs. 

De training kan ook in groepsverband gegeven worden tot maximaal 8 personen. Dus ken je meer mensen die baat hebben bij een marketing training neem dan vooral contact met mij op om de mogelijkheden en kosten te bespreken. Het is wel belangrijk dat iedereen ongeveer op hetzelfde niveau zit. Is dat niet het geval? Dan raad ik toch aan om de training 1-op-1 te boeken of met diegene die op hetzelfde niveau zitten als jij.

De training  wordt vooraf gefactureerd en dient in één keer betaald te worden. Wil je graag in termijnen betalen, dan worden hier aparte afspraken over gemaakt. 

Voor ondernemers die online marketing niet zelf willen uitvoeren, maar liever uitbesteden. Dat is ook mogelijk, bekijk hier de mogelijkheden.

Wat je investeert is afhankelijk van de keuze die je maakt. Een dagdeel training kost €500 (excl. btw) en een dag incl. nazorg kost €1250 (excl. btw).

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Wij beantwoorden je vraag op werkdagen binnen 24u!

Your Marketing Minds draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders