fbpx

BECOME A MARKETING MIND!

BECOME A MARKETING MIND!

Je bent klaar met maar wat aanklooien met jouw online marketing. Het kost je teveel tijd en het levert te weinig tot niets op. Je staat op het punt om je laptop uit het raam te gooien… Maar, WACHT! Die laptop heb je nog nodig. Want ik beloof jou… Ook jij kan een Marketing Mind worden. Als je wilt 😉

0 +
Ondernemers geholpen
+
Jaar marketing ervaring

MARKETING IS EEN FEESTJE

Geloof mij, als je eenmaal doorhebt hoe marketing werkt, dan ga je het echt een feestje vinden. 

Zit je ook zo dansend achter de laptop omdat je ein-de-lijk begrijpt hoe het spelletje werkt. 

LinkedIn training

STEL JE EENS VOOR DAT JE...


Klinkt dat als muziek in je oren? Dan is het tijd om aan de slag te gaan! 


Pssst… Ben je één van de eerste vijf die een Marketing Mind wilt worden? Dan krijg je er een call van 45 minuten bij! 

CUT THE CRAP & VERTEL

Ellenlange salespages passen niet bij mij. Je wilt het of je wilt het niet. En ik heb het liefst alleen mensen die 100% vanuit zichzelf overtuigd zijn dat iets ze verder kan helpen. Dus… Ben jij dat? 

Misschien handig om wel even te vertellen wat je kan verwachten

Je kunt alle trainingen & modules achter elkaar volgen. Het staat allemaal in de juiste volgorde. 
Maar… Heel veel klanten van mij gebruiken het daarna ook als kennisbank. 

Geen eindeloze zoektocht op Google, maar snel even terugzoeken wat je nodig hebt. 

De ene keer leg ik het uit in een video, de andere keer door middel van  tekst en voorbeelden.

En… De video’s krijgen regelmatig een update als dit nodig is of als ik nieuwe kennis heb opgedaan.

Kan sowieso al verklappen dat er een training over neuromarketing komt in 2023. Je krijgt automatisch toegang tot nieuwe trainingen zonder extra te betalen. 

hEY DAAR!

Ik ben Marlou en ik mag al meer dan 5 jaar genieten van het ondernemerschap en ruim 8 jaar van de mysterieuze wereld van online marketing. 

Samen met mijn team werk ik voor diverse soorten klanten. Van webshops tot coaches/trainers en podotherapeuten. We kunnen ons dus in diverse situaties inleven en dat zie je ook in de trainingen terug. 

Verder ben ik een rasechte Limburger met – volgens de meeste – een Brabants accent. Dus bereid je voor op video’s met een zachte ‘G’ 😉 

Online marketing machine

DE TRAININGEN WAAR JE TOEGANG TOT KRIJGT

de ideale klant bepalen
(t.w.v. €35)

Ontdek de zin en onzin van het hebben van een ideale klant. Hoe je een ideale klant profiel opstelt zonder huidige klanten/data en met. Plus ontdek in welke fase jouw ideale klant zit zodat je hier op kan inspelen met jouw marketing. Inclusief invulbaar werkboek.

FACEBOOK/INSTAGRAM ADS
(t.w.v. €275)

Leer jouw instellingen (of die van klanten) direct goed te zetten. Zet stap voor stap een campagne op, ontdek hoe je jouw budget kunt bepalen en leer hoe je dit het beste kunt meten en optimaliseren – ook met de iOS 14 update. 

E-mailmarketing
(t.w.v. €200)

Kom alles te weten over Mailblue/ActiveCampaign. Van praktijk tot strategie. Leer goede automatiseringen (funnels) bouwen, krijg voorbeelden, ontdek hoe jij scherpe mails schrijft die zorgen voor meer resultaat & hoe je ze optimaliseert. 

CONVERTERENDE WEBSITE BOUWEN
(t.w.v. €200)

Jouw website is meer dan een visitekaartje. Leer alles over een converterende homepage, salespage, SEO & meer. Inclusief diverse gastmodules van Maarten van SYSPlatform.

MEER LEADS MET LINKEDIN
(t.w.v. €200)

LinkedIn is één van de kanalen waar veel ondernemers nog onwijs veel winst uit kunnen halen. Van praktische instellingen tot strategie en het optimaliseren voor meer leads. 

En meer...

Er komen zo nu en dan nieuwe trainingen bij waar jij automatisch toegang tot krijgt. Een training die 100% zeker wordt toegevoegd begin 2023 is neuromarketing.

Start vandaag nog

BECOME A MARKETING MIND

Voor meer leads & klanten op JOUW manier.
750
500
  • Toegang tot alle trainingen, ook die in de toekomst nog komen
  • 1 call van maximaal 45 minuten om te sparren over jouw online marketing (t.w.v. €150)
  • Altijd op de hoogte van de laatste marketingtrends/updates
  • Optioneel: Een motivatiemail op maandag
Aanbieding

Veelgestelde vragen

De leeromgeving is opgebouwd uit verschillende onderwerpen zoals LinkedIn, e-mailmarketing, Facebook/Instagram advertenties, converterende website en de ideale klant. Elke training bestaat weer uit diverse modules met video’s, tekst en voorbeelden. Bij sommige modules zitten werkboeken of Excelbestanden inbegrepen die helpen bij dat specifieke onderwerp. 

De motivatiemail op maandag is optioneel. Je krijgt  dan elke maandag een mail van mij met motivatie om aan de slag te gaan met jouw online marketing en doelen te stellen voor die week. 

Je ontvangt deze mail alleen als je jezelf ervoor opgeeft. Je hoeft hier niets extra’s voor te betalen.

Na het kopen van de training kun je direct aan de slag met een training naar keuze. Je krijgt een mail met advies waar te beginnen, maar dit is uiteraard ook afhankelijk van je huidige kennis. 

Je blijft toegang tot de training houden voor minimaal 2 jaar. Mocht er besloten worden om te stoppen met deze training, dan wordt er geïnventariseerd of de inhoud via een te downloaden bestand gedeeld wordt. 

Stel dat er een nieuwe update is geweest of jij mist een specifieke module, dan kun je dit altijd aangeven door te mailen naar marlou@yourmarketingminds.nl. Als er meer vraag naar is, dan wordt deze module toegevoegd.

De tijdsinvestering verschilt enorm per persoon en wat jouw leerdoelen zijn. Ik adviseer sowieso om minimaal een halve dag per week te reserveren voor jouw eigen marketing. Niet alleen voor deze training, maar bijvoorbeeld ook voor het maken van content, advertenties, etc. 

Voor ondernemers die meer leads & klanten, maar ook plezier willen halen uit hun marketing. Het hoeft niet allemaal moeilijk en tijdrovend te zijn. 

Ook kan het fijn zijn om een training voor een teamlid/teamleden aan te schaffen als je wilt dat zij meer marketingkennis opdoen. 

Voor ervaren marketeers. 

Tijdens de call van maximaal 45 minuten kun je zoveel vragen stellen als je wilt. Heb je daarna nog vragen, dan kun je altijd nog losse calls (tegen betaling) inplannen. 

De investering is t/m 30 november slechts €500 terwijl de trainingen los bij elkaar op dit moment al een waarde van €910 hebben.

Het is ook mogelijk om de trainingen los te kopen door een mail te sturen naar marlou@yourmarketingminds.nl. Houdt er wel rekening mee dat wanneer je meerdere trainingen los koopt, jouw investering hoger is en je ook niet automatisch toegang krijgt tot nieuwe trainingen.

Wanneer je al één van mijn trainingen los hebt gekocht, maar toch besluit om toegang te willen tot alle trainingen, stuur dan een mail naar marlou@yourmarketingminds.nl. Ik geef het bedrag dat je al betaald hebt voor een losse training als korting op de totaalprijs.

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Wij beantwoorden je vraag op werkdagen binnen 24u!

Your Marketing Minds draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches