Marketing Matchmaker

Voor een match made in heaven.

Je wilt jouw team uitbreiden, maar hebt geen idee wie je precies nodig hebt en waar je diegene kan vinden. Een oproepje in één van de vele Facebookgroepen levert al snel tientallen reacties op en ontzettend veel werk. Want hoe kies je nu de juiste persoon? En hoe weet je dat iemand echt een expert is? 

Als Marketing Matchmaker inventariseer ik samen met jou wie je nodig hebt en koppel ik de juiste expert aan jou. Een expert die niet alleen past qua expertise, maar ook qua karakter. Want die klik… Die is ook belangrijk in een samenwerking.

Marketing Matchmaker

Zoeken naar een speld in
een hooiberg

Misschien werk je op dit moment al met een team, maar wil je dit team uitbreiden of teamleden vervangen. Het kan ook zo zijn dat je nog niet met een team werkt, maar dat wel wilt.

In welke van deze situaties je ook zit, het is en blijft een feit dat het soms lijkt alsof je zoekt naar een speld in een hooiberg.

Toch?

Het kost tijd en vooral ook heel erg veel energie. 

Je plaatst een oproep in Facebookgroepen of op LinkedIn en de meldingen van reacties blijven maar binnenstromen.

Je kijkt nu al op tegen alle gesprekken die je moet voeren om de juiste persoon te kiezen. En dan nog is het afwachten of iemand aan jouw verwachtingen kan voldoen.

De afgelopen jaren zag ik tientallen ondernemers worstelen met dit probleem. Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik nog iemand wist voor taak X of taak Y.

En ik bleek het ook nog eens leuk te vinden om ondernemers aan elkaar te koppelen. De positieve reacties van beide kanten zorgde elke keer weer voor een geluksboost!

Zo ontstond het idee van de Marketing Matchmaker…

Werkt Marketing Matchmaker net zoals Tinder?

Zit je er al klaar voor om naar links of rechts te swipen in je zoektocht naar één of meerdere experts? Wees niet bang… 
Dat hoef je zeker niet te doen. Hoe werkt het dan wel? 

Eerste stap

Vragenlijst invullen

Jij hebt besloten om mij in te schakelen als Marketing Matchmaker. Ik stuur zo snel mogelijk een vragenlijst toe die mij meer inzicht geeft in wie jij bent, wat voor bedrijf je hebt en waar je naar toe wilt groeien met jouw bedrijf en wat voor soort expert(s) je daar naar jouw idee voor nodig hebt. 

Eerste stap

Tweede stap

Deep Dive

We hebben een gesprek van 30-60 minuten waarin we de vragenlijst doornemen en waarbij ik – want dat kan ik toch niet laten – meedenk over de strategie van jouw bedrijf. Wedden dat je minimaal 3 inzichten opdoet die nog helemaal niets met het team te maken hebben?

Tweede stap

Derde stap

Juiste expert(s) koppelen

Ik heb een vaste lijst met partners die ik zelf ooit heb ingeschakeld, waarmee ik in teams heb gewerkt of die een trackrecord van heb ik jou daar hebben. Kortom, het zijn alleen maar experts waarvan ik weet dat ze kneitergoed zijn in wat ze doen. Aan de hand van de Deep Dive, kijk ik wie er bij jou en jouw bedrijf past, heb ik een kort gesprek met de desbetreffende partner zodat je niet je hele verhaal opnieuw hoeft te vertellen en kan het matchen beginnen… 

Derde stap

Vierde stap

Kennismaken & Starten

Er wordt een kennismakingsgesprek (of meerdere) ingepland met expert(s) die geschikt zijn voor jouw team. Als het voor jou goed voelt, kan er gestart worden met de samenwerking.

Voelt het niet oké? Dan gaan we terug naar de derde stap. 

Vierde stap

Vijfde stap

Blijven contact houden

Had je alleen een expert nodig op projectbasis, dan neem ik gedurende het project minimaal 1 keer  contact op. Werk je op maandelijkse basis samen met één van mijn partners, dan check ik de eerste maand, na 3 maanden, een half jaar en een jaar met jou in. 

Loop je ergens tegenaan in de samenwerking, dan mag je daar altijd contact over opnemen. 

Vijfde stap
Leer meer over online marketing

Why, tell me why, tell me why...

Waarom zou je kiezen voor Marketing Matchmaker en niet zelf op zoek gaan naar expert(s)? 

Partners voor...

Copywriting

Van het schrijven van websiteteksten en blogs tot e-mails en van social media berichten tot advertentieteksten en flyers. Waarbij ook het doel van de tekst nooit uit het oog verloren wordt. Redigeren van teksten is ook mogelijk.

Online adverteren

Niet alleen organisch groeien? Dan kan er geadverteerd worden op kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Google (en dus ook Youtube), Pinterest en Tiktok.

Website

Een website is veel meer dan alleen een visitekaartje. Alleen wanneer deze door een expert ontworpen is, behaal jij jouw doelen. Vergis je niet hoeveel kansen je kan mislopen met een website die niet goed is.

Grafische vormgeving

Denk hierbij aan: social media posts, advertenties, magazines, boeken, e-books, logo's, huisstijlen, visitekaartjes, banners en alle andere dingen die je kan bedenken waar beeld aan te pas komt.

Technische ondersteuning

Al die systemen kunnen soms overweldigend zijn en het is belangrijk dat ze goed aan elkaar gekoppeld worden zodat er niets mis gaat. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het bouwen van een online training, een mailfunnel, etc.

(Online) training

Wil jij een online training maken en ervoor zorgen dat jouw klanten écht resultaat behalen? Dat het een online training wordt die one of a kind is? Dan heb ik de juiste persoon voor jou. Dit geldt ook voor bijv. (online) workshops

En...

Er is vaak nog veel meer mogelijk dan ik hierboven allemaal kan beschrijven. Plus, als ik nog geen expert in mijn portefeuille heb, dan ga ik voor jou op zoek naar een expert. Bespaart jou weer tijd!

Wie zijn de experts?

Ik begrijp dat je ontzettend benieuwd bent naar de experts met wie ik samenwerk. Toch bewaar ik dat geheim totdat we elkaar gesproken hebben en ik weet wie je nodig hebt. 

Anders ben je alsnog een soort van aan het swipen zoals op Tinder. En dat is niet de bedoeling.

Juist door gebruik te maken van Marketing Matchmaker, kom je er écht achter of je op de juiste weg zit qua strategie, waar je expert(s) voor nodig hebt en wie er het beste bij jou en jouw bedrijf passen.

Ga nu voor een match made in heaven!

Marketing Matchmaker

Prijs op aanvraag (Vanaf €50 excl
btw)
  • Vragenlijst
  • Strategiegesprek + bepalen welke experts er nodig zijn
  • Juiste experts koppelen aan jou en jouw bedrijf
  • Regelmatig contact
  • Aanspreekpunt indien nodig voor moeilijkheden in de samenwerking (gaan we niet vanuit 😉 )

Hi, ik ben Marlou

In 2017 begon ik als 25-jarige vol goede moed aan mijn ondernemersavontuur, maar wauw… Dit is denk ik wel het meest intense persoonlijke ontwikkeltraject wat je jezelf kan geven 😉 En ik vind het heerlijk! 

In die 5 jaar heb ik met veel zzp-ers, klein MKB en MKB bedrijven mogen meedenken over hun online marketing en werd ik regelmatig gevraagd of ik nog iemand wist voor dit of dat. Ook zag ik veel ondernemers worstelen met het vinden van experts. De hoogste tijd dus om ondernemers hiermee te helpen! 

On a personal note: 
Ik ben een rasechte Limburger, ja met een zachte ‘G’ dus. Een beetje (te) direct wanneer het nodig is en altijd in voor wat flauwe humor. We hoeven niet 24/7 serieus te zijn toch? Verder vind je mij regelmatig in een boulderhal, in het bos met Mout (mijn chocoladebruine labrador) of bij een restaurant om te borrelen met vrienden. 

Online Marketing Expert Noord-Limburg

Veelgestelde vragen

Jazeker. Het is ook mogelijk om even kort 15-30 minuten kennis te maken voordat je de vragenlijst aanvraagt. Plan hier jouw  kennismakingsgesprek in: https://calendly.com/yourmarketingminds/kennismakingsgesprek-marketing-matchmaker

Is er geen ruimte op korte termijn of wanneer het jou uitkomt? Stuur een mail naar info@yourmarketingminds.nl. Er is vast wat te schuiven in mijn planning!

Marketing Matchmaker is voor ondernemers die er klaar voor zijn om met echte experts te werken en hier ook in willen investeren. Je begrijpt dat je met experts jouw bedrijf sneller en beter kan laten groeien. 

Voor ondernemers die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. Maar ook voor ondernemers die verlangen dat de expert bijv. X aantal dagen op locatie komt werken. Is dit een voorwaarde, dan raad ik aan om eerst te mailen naar info@yourmarketingminds.nl om te kijken of hier mogelijkheden voor zijn gezien de locaties van de experts. 

In principe koppel ik alleen experts op marketinggebied, maar marketing is natuurlijk ontzettend breed. Van het creatieve stuk zoals schrijven en vormgeving tot het technische stuk waarbij systemen gekoppeld moeten worden of online trainingen moeten worden ingericht. Maar denk ook aan adverteren of het laten bouwen van een website. 

Ben je op zoek naar iets anders dan een marketing expert, neem dan even contact op met info@yourmarketingminds.nl. Dan kan ik bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ik raad namelijk alleen experts aan waar ik zelf mee heb samengewerkt of van wie ik het track record ken. 

Jazeker! De experts zijn zowel voor projecten als voor vaste samenwerkingen in te schakelen. 

Jazeker! De experts zijn zowel voor vaste samenwerkingen als voor losse projecten in te schakelen. 

Wie de experts zijn, dat is een goed bewaard geheim 😉 Nee grapje, maar de kracht zit ‘m in het feit dat ik ook met jou meedenk wat je nodig hebt, wie je daarvoor nodig hebt en wie bij jou past. Tevens check ik regelmatig bij je in hoe de samenwerking verloopt, zodat als je ergens tegenaan loopt, je hier niet alleen voor staat. Als ik direct ga verklappen wie de experts zijn, is de kans groot dat je rechtstreeks contact opneemt en is de kans ook groter dat je misschien het grote plaatje mist of kiest voor iemand die wellicht minder goed bij jou past.

Dit is afhankelijk van de duur van het project. Wanneer ik de prijsopgave stuur, geef ik ook aan hoe vaak we contact hebben.

 Wanneer je een vaste samenwerking hebt met één van de experts, dan blijf ik 1 jaar lang jouw aanspreekpunt en check ik in de eerste, 3e, 6e en 12e maand bij je in. Na dat jaar ga ik er vanuit dat jullie er samen wel uit komen. Mocht er toch een keer wat zijn, kun je uiteraard altijd contact opnemen. Ik ben de beroerdste niet 😉 

Jazeker! Wanneer jij iemand zoekt om het team aan te sturen zodat iedereen weet wat er van hem/haar wordt verwacht en deadlines en doelen worden behaald, dan ben ik diegene die je zoekt. Geef dit vooral aan in de vragenlijst. Dan kunnen we er later nog even over sparren in hoeverre je wilt dat ik het team aanstuur. Dit kan vrij basic (alleen aansturen qua taken en dit in de gaten houden) tot heel erg uitgebreid (alles checken wat gedaan wordt, feedback geven, etc.)

De kans dat er geen geschikte match wordt gevonden is klein. Mocht dit toch het geval zijn, dan is het afhankelijk van de reden waarom er niemand is gevonden of je het bedrag (deels) niet hoeft te betalen. Dit wordt altijd in onderling overleg besproken. 

Het bedrag dat je betaald om één of meerdere matches te krijgen, kan niet in termijnen worden betaald. 50% wordt vooraf in rekening gebracht en 50% wordt in rekening gebracht wanneer de match heeft plaatsgevonden. 

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Ik beantwoord je vraag op werkdagen binnen 24u!

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de vragenlijst voor Marketing Matchmaker naar toe sturen? 

Your Marketing Minds draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders