FACEBOOK ADVERTENTIES UITBESTEDEN

Wil jij sneller en meer resultaat halen uit jouw online marketing en durf jij hierin te investeren? Dan is het tijd om jouw Facebook advertenties uit te besteden! Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Online Marketing Marlou Minten

FACEBOOK ADVERTENTIES UITBESTEDEN

Wil jij sneller en meer resultaat halen uit jouw online marketing en durf jij hierin te investeren? Dan is adverteren op Facebook/instagram iets voor jou. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Online Marketing Marlou Minten
Online Marketing Marlou Minten

FACEBOOK ADVERTENTIES UITBESTEDEN

Wil jij sneller en meer resultaat halen uit jouw online marketing en durf jij hierin te investeren? 
Dan is adverteren op Facebook of Instagram iets voor jou. Benieuwd naar de mogelijkheden?

0 +
ONDERNEMERS GEHOLPEN
0 +
ADVERTENTIE ADVIEZEN GEGEVEN
0 +
ADVERTENTIEBUDGET BESTEED

WIL JE MEER LEADS?

ADVERTEREN HELPT JOUW BEDRIJF VERDER!

Het aantal mensen op je mailinglijst groeit niet meer.
De aanvragen of bestellingen blijven achter. 
En dan?

Wij adverteren dagelijks op Facebook en Instagram voor klanten en weten aan welke knoppen we moeten draaien & welke ontwikkelingen belangrijk zijn om in de gaten te houden.

Er wordt gestart met een advertentiestrategie zodat we een goede basis hebben om jouw doelen te behalen door middel van advertenties op Facebook en/of Instagram.
 

KLAAR VOOR MEER LEADS?

ADVERTEREN HELPT JOUW BEDRIJF VERDER!

Het aantal mensen op je mailinglijst groeit niet meer.
De aanvragen of bestellingen blijven achter.
En dan? 

Wij adverteren dagelijks op Facebook en Instagram voor klanten en weten aan welke knoppen we moeten draaien & welke ontwikkelingen belangrijk zijn om in de gaten te houden. 

Er wordt altijd gestart met een advertentiestrategie. Zodat we een stevige basis hebben om jouw doelen te behalen door middel van advertenties op Facebook en/of Instagram. 

 

VOORDELEN VAN FACEBOOK ADVERTENTIES UITBESTEDEN

MEER RESULTAAT

Wij houden jouw Facebook advertenties scherp in de gaten. We analyseren & optimaliseren continue voor het beste resultaat. En kijken voor optimalisatie verder dan alleen de advertenties.

ADS DRAAIEN DOOR

Ben je op vakantie? Of even een drukke periode? Dat maakt niet uit! Wij zorgen ervoor dat je Facebook advertenties ook dan blijven draaien zodat er leads & klanten blijven komen.

SAMEN BEREIK JE MEER

Wij houden focus op jouw Facebook advertenties, terwijl jij focust op jouw bedrijf. Doelen worden van tevoren vastgesteld. Samen gaan we ervoor om die te behalen.

WAAROM NU STARTEN?

UITSTELLEN KAN ALTIJD NOG

Hoe langer je wacht met het uitbesteden van advertenties, hoe langer het duurt voordat jij jouw doelen behaald. En hoe meer frustratie dit oplevert. Door advertenties uit te besteden:

Nog nooit geadverteerd? Of wel eens geprobeerd, maar niet de gewenste resultaten behaald? Je kunt op elk moment starten! 

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Het is fijn om met Marlou te werken en om het adverteren uit handen te geven. Er wordt goed meegedacht om de marketing zo goed en efficiënt mogelijk in te zetten.
Cindy Franx
Liefs van Cindy
Marlou is lange tijd aanspreekpunt geweest voor klanten van OVA.nl. Niet alleen ervaarde ik deze samenwerking erg prettig, ook mijn klanten spreken nog steeds lovend.
Youri Meuleman
OVA.nl
Ze denkt strategisch en vooral voor campagnes vind ik haar een fijne sparringpartner. Ze houdt me scherp en daarom vind ik het fijn om met haar te sparren over mijn business.
Annemieke van Waterschoot
Annemieke van Waterschoot
Spiegelei Communicatie

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

OM JOUW FACEBOOK ADVERTENTIES UIT TE BESTEDEN?

Hoe weet je eigenlijk of je er klaar voor bent om op Facebook en/of Instagram te adverteren? Wij stellen hier altijd een paar voorwaarden aan:

EEN SAMENWERKING, HOE WERKT DAT?

HET START ALLEMAAL MET...

Een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren we: 

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij je meer over hoe de samenwerking eruit ziet en wat je van ons kunt verwachten. Op basis van het gesprek stellen wij een offerte op. We hanteren hier geen vaste prijzen voor aangezien wij altijd op maat werken en kijken wat het beste bij jou en je bedrijf past. 
Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om teksten & beeldmateriaal zelf aan te leveren, maar je kunt dit ook door ons laten opstellen. En zo zijn er nog meer opties. Een advertentiepakket start vanaf €400 per maand.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wij kunnen in principe alles uit handen nemen. Denk dus aan het schrijven van teksten, het opmaken van beeldmateriaal, het analyseren en optimaliseren van campagnes, etc. Wat wij voor jou uit handen nemen kan besproken worden tijdens een kennismakingsgesprek.

Yes! We werken vanuit jouw advertentiebeheer. Je kunt dus altijd je eigen advertenties inzien. We vragen wel om tijdens de samenwerking geen wijzigingen aan te brengen zonder overleg.

Nee. Wij werken niet met wurgcontracten 😉 De samenwerking kan maandelijks opgezegd worden. Onze intentie is echter altijd om een langdurige en succesvolle samenwerking aan te gaan.

Wil je graag zelf adverteren, maar kun je wat hulp gebruiken bij de start? Wij kunnen je ook op weg helpen, zodat je het daarna zelf kunt doen. Heb je helemaal geen ervaring en geen training gevolgd? Dan raden wij dit af aangezien Facebook adverteren complex is en regelmatig veranderd.

Wij stellen altijd een offerte op maat op omdat we kijken wat het beste bij jou en je bedrijf past. Daarnaast zijn de kosten ook afhankelijk van factoren zoals het schrijven van teksten en het opmaken van beeldmateriaal. Het meest laagdrempelige pakket start bij €400 per maand.

De kosten die wij rekenen zijn exclusief het advertentiebudget. Jouw creditcard, PayPal of bankrekening is gekoppeld aan het advertentieaccount. We bepalen wel samen wat het maximale advertentiebudget wordt. 

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen over het uitbesteden van jouw Facebook/Instagram advertenties?  Neem gerust contact op. Wij beantwoorden je vragen op werkdagen binnen 24u! 

Your Marketing Minds draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches