FACEBOOK ADS VOOR BEGINNERS

FACEBOOK ADS VOOR BEGINNERS

Geschikt voor ondernemers die willen starten met Facebook adverteren of meer resultaat willen halen uit hun huidige Facebook advertenties.
Direct starten & onbeperkt toegang! 

ADVERTEREN? hOE DAN?

Je wilt al een tijdje meer potentiële klanten bereiken en meer omzet genereren door middel van Facebook advertenties. Of je hebt al één of meer Facebook advertenties opgezet.

Maar je hebt geen idee: 

Facebook adverteren voor beginners
Facebook Workshop

HOE ZOU HET ZIJN ALS...


Start dan met Facebook adverteren voor beginners.

"Advertising is totally unnecessary. Unless you hope to make more money."

TIJDENS DE TRAINING

Zet jij nu de stap om meer leads en klanten te krijgen met behulp van Facebook advertenties? Dan kun je direct aan de slag! 
De training wordt regelmatig geüpdatet. 

succesvolle-facebook-advertenties
Daniëlle Carati
Daniëlle Carati
Chronic Health Coach
Lees verder
Ik ken Marlou al een tijdje omdat ze me geholpen heeft met het opzetten van een Facebookadvertentie toen ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik ken haar als hardwerkend, meelevend en oplossingsgericht. Daarom was het voor mij geen moeilijke beslissing om mee te doen met haar Facebook training. Ik was de eerste die ja zei zonder dat ik nog precies wist wat we gingen doen. En zoals verwacht overstijgt deze training al mijn verwachtingen. Ze reageert super snel als je hulp nodig hebt en daardoor heb ik bij mijn vorige lancering meer dan 500 nieuwe volgers weten te creëren met meer dan 10 nieuwe high end klanten!

OVER ONS

Wij helpen al ruim 4 jaar online en offline ondernemers om meer leads en klanten te krijgen door middel van Facebook advertenties. Naast dat wij hierin online en offline trainingen geven, zijn we dagelijks bezig met adverteren voor ondernemers in diverse branches. 

Wij weten dus ook dat het af en toe frustrerend kan zijn dat Facebook regelmatig de lay-out of functionaliteiten wijzigt. En dat campagnes niet altijd vanaf moment 1 goed draaien. Maar met de juiste kennis is het een leuk spelletje om te spelen met Mark Zuckerberg 😉 

Wij krijgen ontzettend veel energie van het delen van onze kennis over Facebook adverteren met andere ondernemers. Samen gaan we voor succesvolle Facebook advertenties die zorgen voor een continue stroom aan nieuwe leads & klanten.

facebook ads

LEER FACEBOOK ADVERTEREN IN 10 MODULES

1. Waarom Facebook ads?

Ontdek waarom Facebook advertenties jou gaan helpen om meer leads & klanten te krijgen en je omzet te verhogen. 

2. Start met een strategie

We gaan dieper in op een strategie voor Facebook adverteren voor de koude, warme en hete doelgroep. 

3. Facebook Business Manager

Ik laat je alles zien wat je moet weten over en moet instellen voor de Facebook Business Manager, zowel de oude als de nieuwe.

4. Facebook Pixel

De Facebook Pixel is een stukje code voor op je website. Ontdek waarom je dit moet hebben, hoe je het aanmaakt en hoe je het installeert.

5. Aangepaste conversie

Ontdek wat aangepaste conversies zijn, hoe je ze aanmaakt en waarvoor je ze nodig hebt zodat je jouw advertenties kunt optimaliseren.

6. Doelgroepen

Leer diverse doelgroepen opzetten, ontdek op welk moment je ze inzet in jouw advertentiestrategie en haal de beste resultaten.

7. Budget bepalen

Bepaal je budget aan de hand van concrete cijfers uit je bedrijf. Krijg inzicht in wat er nodig is om je omzetdoel te bereiken. 

8. Doelstellingen

Kies de juiste doelstelling om de beste resultaten te behalen met jouw Facebook advertenties waardoor je meer leads & klanten krijgt. 

9. Campagne opzetten

Ik laat je zien hoe jij een succesvolle Facebook advertentie campagne opzet en voorkom dat je hierin dure fouten maakt.

10. Meten = Weten

Ontdek welke cijfers jij moet bijhouden om je advertenties te kunnen optimaliseren. Inclusief een statistiekenbestand.

Bonus: Adverteren Instagram

Advertenties voor Instagram werken iets anders, maar de basis is hetzelfde. Ontdek wat jij moet aanpassen om de beste resultaten te halen.

Bonus: Succesvolle teksten schrijven

Succesvolle advertentieteksten schrijven is best een uitdaging. Ik deel tips & voorbeelden voor betere resultaten. 

Elena Malagrida
Elena Malagrida
Creative Brand Lab
Lees verder
De Facebook adverteren cursus van Marlou is een hele fijne manier om het adverteren stap voor stap te leren. De filmpjes zijn kort en duidelijk waardoor mijn aandacht er goed bij kan blijven. Als ik zelf aan de slag ga kan ik makkelijk het juiste filmpje erbij pakken als ik het even niet meer weet. Als er updates/veranderingen zijn binnen Facebook laat Marlou dat meteen weten met nieuwe uitleg. Naast de cursus, die duidelijke uitleg, fijne voorbeelden en goede tips bevat, helpt ze ook actief mee bij vragen via de Facebook groep. Ik heb het voorheen veel via YouTube, google en andere cursussen maar niks was zo duidelijk als deze cursus. Het is de investering dubbel en dwars waard!

Start vandaag nog

Start vandaag

€275

BASIC

Facebook Advertentie Training voor beginners waarin je leert je advertentiebeheer goed in te richten, een campagne op te zetten van A tot Z en te meten & optimaliseren. 

€1250

VIP

Naast de Facebook Advertentie Training, plannen we ook twee 1-op-1 VIPdagdelen in om aan de slag te gaan met jouw advertenties en het optimaliseren daarvan.

Veelgestelde vragen

De training is opgebouwd uit verschillende modules met video’s en tekst, die ervoor zorgen dat jij na het volgen van de training een succesvolle Facebook advertentie online hebt staan. Denk aan modules over onder andere de Facebook Business Manager, het maken van de juiste doelgroepen, het opzetten van een Facebook advertentiestrategie, het bepalen van je budget, het maken van een campagne van A tot Z en nog veel meer!

Na het kopen van de training kun je direct aan de slag met de eerste 2 modules. De andere modules worden stapsgewijs vrijgegeven zodat je eerst de stappen uitvoert, voordat je verder gaat met de training. Dit zorgt voor het beste resultaat.

Zolang deze website online blijft, kun je de training volgen en video’s ook opnieuw bekijken.

De tijdsinvestering per module verschilt, maar reserveer in elk geval 1 tot 3 uur per week om aan de slag te gaan met de training en het uitvoeren van de diverse stappen.

Heb je een week wat minder tijd? Dan kun je de video’s altijd op een later moment bekijken. Je blijft toegang houden.

Voor ondernemers die willen starten met adverteren op Facebook of dit nu al doen en hier meer resultaat uit willen halen.

Voor marketeers en andere ondernemers die al adverteren en hier goede resultaten uit halen.

Indien je hebt gekozen voor de basistraining, dan is het niet mogelijk om vragen te stellen. Heb je gekozen voor de plus variant, dan krijg je onbeperkt toegang tot een community waar je al je vragen kunt stellen. 

Wat je investeert is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Kies je voor basis dan is dit €275, plus is €475 en VIP is €1250. Alle bedragen zijn exclusief 21% btw. 

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Wij beantwoorden je vraag op werkdagen binnen 24u!

Your Marketing Minds draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches