fbpx

WAAR KUNNEN WE JOU BIJ HELPEN?

Binnen Your Marketing Minds zijn er diverse mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan. Zo kun je alleen de strategie uitbesteden, losse marketingonderdelen en de volledige online marketing. Of je volgt een training als je het zelf wilt leren. Genoeg opties… Wij denken graag met je mee over wat voor jou de beste keuze is!

READY FOR TAKE-OFF?

WIJ IN ELK GEVAL WEL!

Wij houden ervan om samen te werken met enthousiaste en ambitieuze ondernemers. Ondernemers met een rode stip op de horizon. Die er alles aan willen doen om die stip te bereiken! Om daarna weer een nieuwe rode stip te zien. 

Samen gaan wij er alles aan doen om jouw doelen te behalen. Zodat jouw potentiële klanten niet meer om jouw bedrijf heen kunnen! 

Wat er bij je past, ligt aan de fase waar je nu in zit. Wil je sparren of jij er klaar voor bent om online marketing deels of helemaal uit te besteden? Of dat het beter is om eerst zelf alvast wat stappen te zetten? 

ONLINE MARKETING UITBESTEDEN

KIES WAT ER HET BESTE BIJ JOU PAST!

MARKETINGSTRATEGIE

Een marketingstrategie is de basis voor succes. Alles moet op elkaar aansluiten om het maximale resultaat te behalen. In de uitgebreide marketingstrategie komt alles aan bod inclusief een concreet actieplan.

online marketing uitbesteden

MARKETING UITBESTEDEN

Wil jij één of meerdere onderdelen van jouw online marketing uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van contentcreatie tot e-mailmarketing en van adverteren tot de techniek achter de online marketing.

FACEBOOK ADVERTEREN

Adverteren is één van de beste manieren om snel zichtbaar te worden onder jouw potentiële klanten. Wij helpen je bij het opzetten en optimaliseren van  advertenties en streven daarbij naar het maximale resultaat.

WORDT EEN ONLINE MARKETING EXPERT

VOLG EEN ONLINE OF OFFLINE TRAINING

Instagram workshop

MARKETING TRAINING

Vind je het fijn als iemand met je meekijkt? Lekker één of meerdere dagdelen knallen en stappen zetten? Dan is de marketing training iets voor jou. Ik geef trainingen in o.a. social media marketing, e-mailmarketing en adverteren op Facebook/Instagram. 

ONLINE TRAINING FACEBOOK ADS

Wil je het liefst direct aan de slag? Theorie en praktijk direct met elkaar combineren wanneer jou het uitkomt? Dan is de Facebook Advertentie Training iets voor jou! In een paar modules neem ik je stap voor stap mee zodat jij maximaal resultaat gaat behalen!

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen over het uitbesteden van jouw marketing of het volgen van een training? Wij beantwoorden je vragen op werkdagen binnen 24u! 

Your Marketing Minds draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches