fbpx

Mind Your Own Marketing

Wil jij meer klanten en omzet dankzij online marketing? In mijn 3 maanden individuele 1-op-1 coachingstraject ga ik jou leren hoe de online marketing van jouw bedrijf eruit moet zien en aan welke knoppen je moet draaien. Want marketing is maatwerk. Er is geen gouden formule. Helaas 😉

Of je nu net start of al even bezig bent met jouw bedrijf, waarschijnlijk voel je dat er meer uit te halen valt.  Misschien heb je al een bepaald doel voor ogen? Qua omzet of winst?

Dan is het nu tijd voor actie! Drie maanden lang gaan wij samen aan de slag. We starten met een live kick-off om de marketingbasis goed neer te zetten. Daarna begeleid ik je met 1-op-1 coaching om de online marketing voor jouw bedrijf neer te zetten én om deze stappen te blijven analyseren & optimaliseren. Ook krijg je toegang tot de online academie waar uitlegvideo’s over diverse systemen in staan, zodat we tijdens de coachinguren vooral kunnen focussen op het behalen van resultaat door middel van sterke marketing.

Marketing coachingstraject
Online marketing coachingstraject

EEN INDIVIDUEEL 1-OP-1 COACHINGSTRAJECT OP MAAT

Je bent gestart als ondernemer, yes! En dan komt er opeens een extra taak op je bord: Online marketing. Geloof mij, online marketing is een vak apart én maatwerk. Iets wat je niet in 1 dag geleerd of opgezet hebt. Daarom duurt dit traject 3 maanden en lopen er maximaal 3 trajecten tegelijkertijd zodat mijn volledige aandacht naar jou toe gaat. 

Na het Mind Your Own Marketing individuele 1-op-1 coachingstraject:

Begint het al te kriebelen om aan de slag te gaan?

TELL ME MORE, TELL ME MORE

Het Mind Your Own Marketing coachingstraject is een individueel coachingstraject van drie maanden waarin we intensief aan de slag gaan met jouw online marketing. Geen kant en klare templates of zogenaamde succesformules. We kijken naar wat er bij jou, je bedrijf en de doelgroep past voor het maximale resultaat! 

 Kick-off (7 uur, face to face)

Voor de kick-off verdiep ik mij al in jouw bedrijf en doelgroep, zodat we tijdens de kick-off direct aan de slag kunnen. We zoomen tijdens deze dag in op jouw aanbod en doelgroep om de juiste marketingstrategie te bepalen. We werken de marketingstrategie verder uit zodat jij precies weet waar je mee aan de slag kan gaan. We maken ook een planning in mijn managementtool met concrete deadlines. Zo kun jij lekker taken afvinken die uitgevoerd zijn en weet ik of we op schema lopen. Het is tijd voor actie! 

Wekelijkse check-in (via mail of Telegram)

Ik ben tijdens deze 3 maanden jouw stok achter de deur. Wekelijks krijg jij op maandag een motiverende mail of berichtje van mij waarin ik je herinner aan de acties die voor die week op de planning staan. Zit je even in een dip? Zijn taken van de week daarvoor nog niet af? Dan bespreken we dit om erachter te komen waar dit door komt, zodat we snel kunnen bijsturen indien nodig. Er is geen ruimte voor smoesjes 😉

10 coachinguren (telefoon/zoom/mail/Telegram)

Deze coachinguren zijn vrij om in te zetten wanneer jij wilt en hoeven niet per uur ingepland te worden. Ze zijn bedoeld om jou te helpen met de acties die we hebben uitgezet. Ik kan bijvoorbeeld feedback geven op je e-mails, maar we kunnen ook sparren over jouw aanbod of hoe de salespagina eruit moet komen te zien. Om ervoor te zogen dat je deze coachinguren volop benut, kijken we tijdens de livedag al waar jij denkt hulp bij nodig te hebben. Tijdens de wekelijkse check-in herinner ik je hieraan.

Toegang tot mijn online academie (ook na het coachingstraject)

Nu hoor ik je denken… Ik weet toch niet hoe al die systemen werken? Moet ik daar elke keer een coachinguur voor inplannen? Nee! Jij krijgt toegang tot mijn online academie waarin uitgebreide trainingen en documenten te vinden zijn over Facebook/Instagram adverteren, e-mailmarketing, het optimaliseren van jouw marketingstrategie en nog veel meer. De online academie krijgt regelmatig een update, zodat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in marketingland. Ook na het coachingstraject.

Als extraatje…

Een content brainstormsessie van 1 uur met Manouk Voermans van Asome. Zij is de Queen of Content en geloof mij… Je hebt na deze sessie eerder teveel content ideeën dan te weinig. Zo heb jij ook na het coachingstraject nog voldoende input voor jouw content.

Houd ook vooral je brievenbus in de gaten voor motiverende en inspirerende verrassingen die aansluiten bij wat jij nodig hebt.

JIJ HEBT VAN NATURE EEN PEPER IN JE REET🌶️

Ben jij onwijs gemotiveerd? Wil je er echt – en dan bedoel ik ook écht – voor gaan? Ben je er niet vies van om 3 maanden lang kei hard te knallen? Dan ben jij het type ondernemer die ik graag coach! En hey, wees niet bang. Het is niet alleen maar werken, werken, werken. We besteden ook aandacht aan de succesmomenten. Die moeten gevierd worden!

Ben jij er klaar voor? Plan een gratis kennismakingsgesprek in. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!

Mind Your Own Marketing (pilotprijs voor max. 3 ondernemers. Nog 2 plekken over!)

3-maanden individueel 1-op-1 coachingstraject
775 per maand Na deze pilot wordt de prijs €`1.000 per maand
  • Live kick-off dag op locatie incl. lunch
  • Wekelijkse, motiverende check-in per e-mail
  • 10 vrij inzetbare coachinguren
  • Toegang tot de online academie, ook na het 3-maandentraject
  • Toegang tot een besloten community met Marketing Minds
  • Extra verrassingen met o.a. de contentcoaching van Manouk

OVER MARLOU

Al ruim 4 jaar help ik ondernemers door middel van marketing om meer klanten te krijgen waar ze enthousiast van worden en die écht bij hen passen. Inmiddels doe ik dat niet meer alleen, maar met een team om mij heen.

Het idee spookte al een tijdje door mijn hoofd om ondernemers die hun marketing niet willen of kunnen uitbesteden, te gaan coachen. Niet alleen op wat je moet doen, maar ook hoe.

Want nog te vaak zie ik dat er met losse flodders wordt geschoten. Of dat er iets wordt opgezet om er daarna nooit meer naar te kijken. Behalve als het al bijna te laat is en er echt te weinig omzet binnenkomt.

Zit je stuiterend op je stoel en wil je het liefst gister beginnen? Dan weet ik zeker dat wij een goede match zijn en jouw bedrijf samen kunnen laten groeien🔥 

 

Online marketing leren

Wat anderen zeggen over samenwerken met mij...

Ik zie Marlou als rechterhand in de business. Met haar hulp kon OVA.nl het afgelopen jaar flink doorgroeien en behaalden we records in termen van klanttevredenheid en omzet.
Youri Meuleman
OVA.nl
De online marketing strategie die Marlou voor mij schreef was duidelijk, vrij van open deuren en vol met praktische tips. Ze kwam met creatieve oplossingen en ideeën.
Linda van Egmond
Business Strategy Specialist

Veelgestelde vragen

Heerlijk dat enthousiasme van jou! Plan direct een kennismakingsgesprek in en als het voor ons allebei als een match made in heaven voelt, dan bepalen we wanneer we kunnen starten. Er lopen maximaal 3 coachingtrajecten tegelijkertijd zodat ik mijn volledige aandacht aan jou kan geven.

Dit coachingstraject is voor online ondernemers die hun online marketing niet willen of (nog) niet kunnen uitbesteden. Voel jij je aangesproken? Dan is dit coachingstraject iets voor jou. We kunnen ook altijd even bellen als je twijfelt. Plan dan een kennismakingsgesprek in.

Ik heb ervaring met diverse webshops, dus ik kan jou ook zeker helpen. Het coachingstraject focust zich wel met name op online ondernemers en minder op webshops. De online academie is hier ook op ingesteld. Als je iets mist, kun je hier wel jouw coachingsuren voor gebruiken. Het handigste is om een kennismakingsgesprek in te plannen, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

De training is vooral gericht op ondernemers die nog geen tot weinig marketingervaring hebben of merken dat ze nog niet alles uit hun marketing halen wat erin zit. 

Dit verschilt per persoon. Heb je al het één en ander qua marketing staan of begin je vanaf 0? Hoe is je technische kennis? En hoe snel wil je alles hebben staan? Het speelt allemaal een rol. Ik raad aan om in elk geval 1 dag per week te reserveren voor jouw online marketing. 

De live kick-off vindt plaats in Venray, bij mij op kantoor. Er is voldoende parkeergelegenheid. Kom je liever met de trein? Dat kan ook, dan speel ik die dag ook de rol van taxichauffeur 😉 

De live kick-off sessie duurt 7 uur. Er kan gekozen worden voor 2 tijdssloten: 
08.00u – 15.00u 
09.00 – 16.00u

Is het door reistijd lastig om te starten om 08.00 of 09.00u, dan kan dat besproken worden tijdens het kennismakingsgesprek.

De 10 coachingsuren kun jij inzetten zoals jij dat wilt. De één heeft het liefst veel contact via Zoom, de ander wil met name feedback op teksten, landingspagina’s, etc. Van tevoren bepalen we wel waar jij waarschijnlijk hulp bij nodig hebt, zodat ik je er tijdens de wekelijkse check-in aan kan herinneren om een call in te plannen of om stukken toe te sturen voor feedback.

Zie het bedrag niet als kosten, maar als een investering. Je koopt kennis en begeleiding zodat je sneller resultaten behaalt in je bedrijf. Jouw bedrijf kan niet alleen groeien door het actief en strategisch inzetten van online marketing, het gaat over het algemeen ook sneller omdat ik jouw stok achter de deur ben. Er is geen tijd om te lummelen 😉 

 

Stel jezelf ook eens de vraag: Hoeveel klanten/verkopen heb ik nodig om de investering terug te verdienen?

Het is mogelijk om het bedrag in één keer te betalen. Je krijgt dan een leuke korting van €200 op de totaalprijs omdat je mij tijd bespaard met het sturen van facturen 😉

Hoe we verder gaan na het coachingstraject is volledig aan jou. Het is mogelijk om na het  coachingstraject ook nog losse coachinguren in te kopen of ik kan een op maat traject voor jou aanbieden. Dit alles is geen verplichting, want als het goed is weet jij na 3 maanden precies welke resultaten je wilt behalen en hoe je die resultaten kunt behalen.

Het is zeker mogelijk om jouw online marketing uit te besteden. Hierin moet je voor jezelf de keuze maken of je wilt investeren in geld of in tijd. Besteed je jouw volledige online marketing uit, dan kost het je meer dan wat de investering is voor dit traject. Je houdt dan wel zelf meer tijd over. Voer je jouw marketing zelf uit – of in elk geval in het begin, dan kost het je tijd, maar geen geld. Behalve de advertentiekosten die je bij het uitbesteden ook hebt en het eventueel laten opmaken van beeldmateriaal of weggevers.

Stuur een berichtje naar [email protected] en krijg op werkdagen binnen 24u reactie.

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen? Neem vooral contact op.
Ik beantwoord je vraag op werkdagen binnen 24u!