fbpx

Facebook ads voor beginners

Geschikt voor ondernemers die willen starten met Facebook adverteren of meer resultaat willen halen uit hun huidige Facebook advertenties.
Direct starten & onbeperkt toegang! 

Adverteren? Geen idee hoe!

Je wilt al een tijdje meer potentiële klanten bereiken en
meer omzet genereren door middel van Facebook advertenties. Of je hebt al één of meer Facebook advertenties opgezet.

Maar je hebt geen idee: 

Facebook adverteren voor beginners
Facebook Workshop

Hoe zou het voor jou zijn als:


Start dan met Facebook adverteren voor beginners.

"Advertising is totally unnecessary. Unless you hope to make more money."

Tijdens het volgen van de training

Zet jij nu de stap om meer leads en klanten te krijgen met behulp van Facebook advertenties? Dan kun je direct aan de slag! De training wordt regelmatig geüpdatet. 

succesvolle-facebook-advertenties

Over Marlou

Ik ben Marlou Minten en ik help al ruim 3,5 jaar online en offline ondernemers om meer leads en klanten te krijgen door middel van Facebook advertenties. Naast dat ik hierin online en offline trainingen geef, ben ik dagelijks bezig met adverteren voor ondernemers in diverse branches. 

Ik weet dus ook dat het af en toe frustrerend kan zijn dat Facebook regelmatig de lay-out of functionaliteiten wijzigt. En dat campagnes niet altijd vanaf moment 1 goed draaien. Maar met de juiste kennis is het een leuk spelletje om te spelen met Mark Zuckerberg 😉 

Ik krijg ontzettend veel energie van het delen van mijn kennis over Facebook adverteren met andere ondernemers. Samen gaan we voor succesvolle Facebook advertenties die zorgen voor een continue stroom aan nieuwe leads en klanten! 

facebook ads

Wat anderen zeggen

Marlou kwam met een heleboel bruikbare tips specifiek voor mijn business. Op zoek naar iemand die jou kan helpen? Marlou moet je hebben!
Suzanne essentialistics
Suzanne Verhoeven
Essentialistics
Marlou is super professioneel, heeft verstand van zaken en denkt strategisch. Ze is up-to-date met de laatste ontwikkelingen en heel data driven.
Eva Brouwer Testimonial
Eva Brouwer
Pak je Podium
Dankzij Marlou heeft mijn bedrijf een boost gekregen. Ze denkt mee, denkt vooruit en levert meer dan je vooraf kan bedenken. Echt een aanrader.
Anita Jakobs
Anita Jakobs
Business Comfort

Start vandaag nog

€275

BASIC

Facebook Advertentie Training voor beginners waarin je leert je advertentiebeheer goed in te richten, een campagne op te zetten van A tot Z en te meten & optimaliseren. 

€1250

VIP

Naast de Facebook Advertentie Training en toegang tot de community, plannen we ook twee 1-op-1 VIPdagdelen in om aan de slag te gaan met jouw advertenties. 

Veelgestelde vragen

De training is opgebouwd uit verschillende modules met video’s en tekst, die ervoor zorgen dat jij na het volgen van de training een succesvolle Facebook advertentie online hebt staan. Denk aan modules over onder andere de Facebook Business Manager, het maken van de juiste doelgroepen, het opzetten van een Facebook advertentiestrategie, het bepalen van je budget, het maken van een campagne van A tot Z en nog veel meer!

Na het kopen van de training kun je direct aan de slag met de eerste 2 modules. De andere modules worden stapsgewijs vrijgegeven zodat je eerst de stappen uitvoert, voordat je verder gaat met de training. Dit zorgt voor het beste resultaat.

Zolang deze website online blijft, kun je de training volgen en video’s ook opnieuw bekijken.

De tijdsinvestering per module verschilt, maar reserveer in elk geval 1 tot 3 uur per week om aan de slag te gaan met de training en het uitvoeren van de diverse stappen.

Heb je een week wat minder tijd? Dan kun je de video’s altijd op een later moment bekijken. Je blijft toegang houden.

Voor ondernemers die willen starten met adverteren op Facebook of dit nu al doen en hier meer resultaat uit willen halen.

Voor marketeers en andere ondernemers die al adverteren en hier goede resultaten uit halen.

Indien je hebt gekozen voor de basistraining, dan is het niet mogelijk om vragen te stellen. Heb je gekozen voor de plus variant, dan krijg je onbeperkt toegang tot een community waar je al je vragen kunt stellen. 

Wat je investeert is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Kies je voor basis dan is dit €275, plus is €475 en VIP is €1250. Alle bedragen zijn exclusief 21% btw. 

Heb je nog een vraag?