Maak kennis met Britta

Mijn naam is Britta Pijnenburg, 30 jaar en sinds april het nieuwe gezicht op de werkvloer bij Your Marketing Minds als Online Advertentie Specialist en creatieve duizendpoot. In elk geval minimaal 1 keer per week, want de rest van de tijd werk ik vanuit thuis. Nu nog vanuit Venlo met Puck naast mijn zijde, maar binnenkort vanuit Maasbree. Daar heb ik een huis gekocht samen met mijn vriend Niek. Wil je me beter leren kennen? Lees dan snel verder…

Een creatieveling in hart en nieren

In het Limburgse dorpje Helden, niet ver van Venray waar Marlou woont, ben ik opgegroeid. Van jongs af aan ben ik altijd al een creatieveling geweest en was ik gek op taal. Op de basisschool schreef ik lange fictieverhalen voor vriendinnen en vanaf mijn twaalfde dook ik in de wereld van Photoshop en Illustrator. Er was één ding dat al snel zeker was… Na de middelbare school besloot ik een creatieve opleiding te gaan volgen.

Ik koos voor de HBO opleiding Communicatie en Multimedia Design in Maastricht, gevolgd door de master Communicatie en Informatie Wetenschappen in Tilburg. De laatste opleiding was niet echt creatief, maar wel heel erg interessant! De combinatie tussen creatief en strategisch inzicht is goud waard.

Tijd voor een nieuwe uitdaging

De jaren na mijn studie heb ik werkervaring opgedaan als communicatiemedewerkster bij diverse webshops. Ik richtte mij op het beheren van de webshops, het onderhouden van social media kanalen, het opstellen van nieuwsbrieven en grafische vormgeving.

Begin 2021 begon het te kriebelen. Ik was klaar voor een nieuwe uitdaging en wilde mijzelf breder oriënteren in plaats van de marketing en communicatie uitvoeren voor één bedrijf.

De vacature van Online Advertentie Specialist bij Your Marketing Minds kwam op mijn pad en na het eerste gesprek met Marlou was ik direct enthousiast. Ik voelde een klik en de functie was precies waar ik naar op zoek was. En uitdagingen? Die zijn er altijd wel te vinden bij Your Marketing Minds heb ik ontdekt😉

Mijn functie breidde zich al snel uit

De eerste anderhalve maand bestond vooral uit het leren kennen van de klanten bij Your Marketing Minds en alle ins & outs leren over adverteren. Met de iOS 14 update die om de hoek kwam kijken, viel ik meteen met mijn neus in de boter qua uitdaging!

Het samenwerken met uiteenlopende bedrijven en dus ook diverse doelgroepen, maakt mijn werk erg veelzijdig en interessant.

Nadat ik het adverteren volledig onder de knie had, kon ik ook mijn creatieve kant weer meer aandacht geven. Zo schrijf ik nu teksten voor social media kanalen en nieuwsbrieven en maak ik soms ook afbeeldingen op voor klanten.

Ik hoop de komende tijd nog veel meer te leren en te groeien als Online Advertentie Specialist en creatieve duizendpoot. Ik heb er zin in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your Marketing Minds draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders